Εύκολη και γρήγορη ζυμαρόπιτα Ηπείρου για όλες τις ώρες!!!!!

Υλικά
1 κούπα γάλα
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
2 αυγά
2 φλ. αλέυρι γ.ο.χ
1/2 φλ. λάδι
250 γρ. φέτα
50 γ.ρ κεφαλοτύρι
Λίγο σιμιγδάλι ψιλό
Πιπέρι και λίγο αλάτι ανάλογα το τυρί
Εκτέλεση
Χτυπάω τα αυγά με το γάλα και το γιαούρτι να ανακατευτούν καλά. Προσθέτω το λάδι, λίγο αλάτι πιπέρι και τέλος το αλεύρι. Ανακατεύω να γίνει ένας πηχτός χυλός.
Ρίχνω την μισή φέτα το κεφαλοτύρι και ανακατεύω. Σε ένα ταψάκι 26×35 εκ. βάζω λίγο λάδι πασπαλίζω με 2-3 κ.σ σιμιγδάλι ψιλό και ρίχνω τον χυλό από επάνω.
Σκορπίζω λίγο ακόμα σιμιγδάλι και την υπόλοιπη φέτα. Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα 40-45 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Αλεξάνδρα Κυριάκη
Μην χάσετε
Σπιτικές Τυρόπιτες Κουρού Ιδανικές για το Σχολείο και το Γραφείο Χωρίς Πολλές Θερμίδες
Εύκολη Τυρόπιτα ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ με 3 ΜΟΝΟ υλικά (Τεμπελόπιτα)! Βίντεο