Στρούντελ με δαμάσκηνα για επιδόρπιο ή με τον καφέ.

Υλικά
5 -6 φύλλα κρούστας
500 .γρ – 600 γρ. περίπου δαμάσκηνα κομμένα σε κομματάκια
2 κ.σ. ζάχαρη
2 κ.σ. αμύγδαλα σε φέτες
λίγη κανέλα
λίγο λιωμένο βούτυρο για τα φύλλα
Εκτέλεση
Παίρνουμε ένα ένα φύλλο, τα αλείφουμε με λίγο λιωμένο βούτυρο και τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο.
Αραδιάζουμε τα κομμένα δαμάσκηνα που έχουμε ανακατέψει με την ζάχαρη, ρίχνουμε τα αμύγδαλα και την κανέλα.
Τα κάνουμε ένα ρόλο, τα αλείφουμε με βούτυρο και το μεταφέρουμε με την λαδόκολλα στο ταψί. Η πλευρά που ξεκινήσαμε να το κλείνουμε μπαίνει από κάτω.
Το ψήνουμε περίπου 30 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Το αφήνουμε λίγο να κρυώσει, ρίχνουμε ζάχαρη άχνη και κανέλα ,το κόβουμε και το απολαμβάνουμε με παγωτό βανίλια.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Kalli Greatheart