Ένα υπέροχο εποχιακό επιδόρπιο με μούστο.
Σ ένα μπολ ανακατεύουμε 2 φλ. μούστο, 4 φλ νερό και 1 φλ. ζάχαρη. Προσθέτουμε 1/2 φλ. αλεύρι και 1/2 φλ νισεστέ ανακατεύοντας όλα μαζί.
Το περνάμε από σουρωτήρι για να μην μείνουν κόμποι και το βάζουμε να βράσει για 10-15 λεπτά ώστε να χυλώσει.
Ρίχνουμε την μουσταλευριά σε μια φόρμα, που είχαμε σκορπίσει πιο μπροστά σουσάμι, την αφήνουμε λίγο να κρυώσει και την πασπαλίζουμε με σουσάμι, καρύδια και κανέλα.
Αφού κρυώσει καλά, την βάζουμε στο ψυγείο για 5-6 ώρες, την κόβουμε και απολαμβάνουμε.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Kalli Greatheart