Μπορεί απέξω να μοιάζουν ίδια, αλλά από μέσα το κίτρινο καρπούζι έχει άλλο χρώμα που μας φαίνεται λίγο παράξενο. Ωστόσο, η γεύση είναι ίδια και είναι εξίσου ζουμερό.
Δοκιμάστε να το φάτε σε αυτή τη δροσερή σαλάτα, που συνδυάζει τη φρεσκάδα του καρπουζιού με τα αρωματικά πιπέρια.
Δοκιμάστε επίσης: Γλυκό του Κουταλιού Καρπούζι – Το γλυκό που “μυρίζει” καλοκαίρι
Καλοκαιρινή σαλάτα με κίτρινο καρπούζι
Υλικά:
1 φέτα καρπούζι κίτρινο
1 μερίδα φέτα
5-6 φυλλαράκια δυόσμου
2-3 κόκκους πιπέρι ροζ
2-3 κόκκους πιπέρι πράσινο Μαδαγασκάρης
Για την σως:
1 κουτ. γλ. χυμό λάϊμ
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε μπολ, ανακατεύουμε τα υλικά της σως και την βάζουμε στο ψυγείο.
Καθαρίζουμε, φιλετάρουμε, κόβουμε το καρπούζι, και το βάζουμε σε πιάτο.
Προσθέτουμε το τυρί φέτα, κομμένο σε κύβους, τα πιπέρια, τα φύλλα δυόσμου, ραντίζουμε με την σως, και απολαμβάνουμε.
Δοκιμάστε επίσης : Σαλάτα με Τόνο

Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Matula Giasirani