Μια εύκολη συνταγή για κρεμμυδοκεφτέδες που είναι ο καλύτερος μεζές για το ουζάκι.
Υλικά
1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
2 αυγά
Λίγο άνηθο ξερό ή και φρέσκο
Αλάτι και πιπέρι
Μισό πακέτο αλεύρι
Εκτέλεση
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, τα αλατίζουμε και τα ζουλάμε για να μαραθούν.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Αν είναι πολύ ξερό το μίγμα προσθέτουμε λίγο νερό.
Παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Τους τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί πριν το σερβίρισμα.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Kostas ilias