Ένα υπέροχο λικέρ με βύσσινο γεμάτο αναμνήσεις και αρώματα.

Υλικά
2 κιλά βύσσινα
1 κιλό ζάχαρη
2 ξυλάκια κανέλας
5 καρφάκια γαρύφαλλο
1 λίτρο κονιάκ
Εκτέλεση
Πλένω και αφαιρώ το κουκούτσι από τα βύσσινα.
Μέσα σ’ ένα μεγάλο γυάλινο βάζο τοποθετώ σε στρώσεις τη ζάχαρη, τα βύσσινα, τα ξυλάκια κανέλας και τα γαρύφαλλα.
Ρίχνω το κονιάκ, σφραγίζω και αφήνω για 40 ημέρες στον ήλιο.
Ενδιάμεσα ανακινώ το βάζο.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Μαρινα Μισαηλιδου