in ,

Λιαστά Ντοματίνια

λιαστα ντοματινια
Λιαστά Ντοματίνια

Αν βρείτε ώριμα ντοματίνια είναι η κατάλληλη ευκαρία για να τα κάνετε λιαστά. Μπορείτε να τα αποθηκεύσετε και να τα έχετε όλο το χειμώνα για τις σαλάτες και τις σάλτσες σας.

Η συνταγή είναι απλή απλά χρειάζεται λίγος χρόνος για να γίνει σωστά η διαδικασία.

Δοκιμάστε επίσης: Καλοκαιρινή μακαρονάδα με ντοματίνια και λουκάνικο να γλύφετε τα δάχτυλά σας!

Συνταγή για λιαστά ντοματίνια

Υλικά

ντοματιάνια
αλάτι ημίχονδρο
λίγη ρίγανη για όποιον θέλει
σκόρδο
φύλλα βασιλικού

Εκτέλεση

Πλένουμε τα ντοματίνια και αφαιρούμε το κοτσανάκι. Τα αραδιάζουμε σε μια σχάρα, ρίχνουμε στο κάθε ένα από λίγο αλάτι και λίγη ρίγανη. Τα σκεπάζουμε με ένα τούλι τα βάζουμε στο πιο ηλιόλουστο σημείο του σπιτιού μας.
Εγώ τα έβγαλα στον κήπο. Τα έβλεπε ο ήλιος από την ανατολή έως την δύση. Το βράδυ τα έβαλα μέσα στο φούρνο στους 20 βαθμούς. Τα έβγαλα στον ήλιο 3 μέρες. Όταν αφυδατώθηκαν, τα αποθήκευσα σε αποστειρωμένο βαζάκι προσθέτοντας σκελίδες σκόρδο και φύλλα βασιλικού. Το γέμισα ελαφρύ λάδι και είναι έτοιμα για να τα απολαύσουμε.

Συνταγή για Νηστίσιμους ντοματοκεφτέδες

λιαστά ντοματιάνια,λιαστά ντοματίνια,λιαστά ντοματίνια συνταγή

Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Anna Lampropouloy

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

No votes so far! Be the first to rate this post.

Δώσε μας την βαθμολογία σου παραπάνω - Πόσα αστέρια βάζεις;
Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Written by Jimmy Taylor

Ρεβανί με Ινδοκάρυδο

Ρεβανί με Ινδοκάρυδο

σπιτικα μπαουντι

Σπιτικά Μπάουντι – Θα τα λατρέψετε