Γευστικά κουλαράκια για την νηστεία του Πάσχα.
Υλικά:
- 300 γρ. λάδι
- 300 γρ. κρασί
- 120 γρ. ζάχαρη
- 2 κ.γ γλυκάνισο
- 3 κ.γ μπεϊκιν
- 1 κ.γ σόδα
- 1 κιλό αλεύρι
- Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολάκι βάζουμε το κρασί με το γλυκάνισο και το αφήνουμε για 10 λεπτά.
- Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και το μπολάκι με το κρασί.
- Φτιάχνουμε μια μαλακή ζύμη, πλάθουμε σε κουλουράκια και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 20 λεπτά.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Lianna Kortesh Kottaki