Χριστουγεννιάτικα γλυκά κουκουνάρια που τρώγονται και ως τρουφάκια.

Υλικά
1 πακέτο πτι μπερ περασμένο στο μπλέντερ
200 γρ. βούτυρο
4 κ.σ. μερέντα
Εκτέλεση
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 30′. Τα βγάζουμε και πλάθουμε σε μπαλάκια και δίνουμε το σχήμα κώνου ή αχλαδιού και γεμίζουμε τα κενά με κορν φλεικς τύπου αχιβάδες.
Αν τα θέλω μόνο για τρουφάκια τα περνάω από τρούφα ή καρύδα κλπ..
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Αναστασία Κιτσαντά
Μην χάσετε
Συνταγή για λαχταριστά σπιτικά Φοινίκια
Το Εύκολο Γεμιστό Τσουρέκι που έχει ρίξει το Internet