Υπέροχα,νόστιμα,εύκολα αφράτα και λαχταριστά αλμυρά κουλουράκια. Είναι σαν αφράτα μπατόν σαλέ.
Υλικά
500 γρ. φαρίνα που φουσκώνει μόνη της
1 ποτήρι κεφαλοτύρι τριμμένο
1 ποτήρι ηλιέλαιο
3/4 του ποτηριού χλιαρό νερό
Λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί, να γίνουν μια ωραία ζύμη, πλάθουμε και ψήνουμε σε αντιστάσεις, για 30 με 35 λεπτά στους 160.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Sunday Lous