Μια διαφορετική σάλτσα από παντζάρια ιδανική για μακαρονάδες.
Κόβω το κρεμμύδι σε ροδέλες και το σοτάρω με το ελαιόλαδο. Ρίχνω την πιπεριά κομμένη σε ροδέλες, το πελτέ, ανακατεύω λίγο, σβήνω με το κρασί.
Ύστερα ρίχνω το καρότο περασμένο από το μούλτι, το σκόρδο ψιλοκομμένο, το σέλερι, μαϊντανό και τα υπόλοιπα. Ρίχνω και το παντζάρι και βράζω τη σάλτσα για μισή ώρα μαζί και 1 ποτήρι νερό μέχρι να μείνει η σάλτσα με το λαδάκι της πηχτή.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Metaxia Kokkinou
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More
Για τους λάτρεις της πουτίγκας αυτό το επίπεδο με τραχανά είναι ανεκτίμητο!! Πουτίγκα με Τραχανά… Read More
Αφράτα σπιτικά ινδοκάρυδα σαν αγοραστά. Ινδοκάρυδα Υλικά 1/2 κιλό ινδική καρύδα1/2 κιλό ζάχαρη αχνή5 αυγάΓλυκό… Read More