Για τους λάτρεις της πουτίγκας αυτό το επίπεδο με τραχανά είναι ανεκτίμητο!!
1 φλιτζάνι τραχανά
4 φλιτζάνια νερό
1 πρέζα αλάτι
1 πακέτο πουτίγκα με γεύση βανίλια χωρίς γλουτένη (37 γραμμάρια)
500 γραμμάρια γάλα χωρίς λακτόζη
4 κ.σ. ζάχαρη από καρύδα
1 γεμάτη κουταλιά της σούπας βούτυρο ή μαργαρίνη χωρίς λακτόζη
Λιωμένη σοκολάτα, κανέλα και φύλλα μέντας για διακόσμηση
Βράζουμε το τραχανά σε αλατισμένο νερό, στραγγίζουμε και ξεπλένουμε .
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το μισό γάλα να ζεσταθεί, στο άλλο μισό διαλύουμε τη πουτίγκα με τη ζάχαρη και βανίλια.
Μόλις πάει να πάρει βράσει τα ρίχνουμε, ρίχνουμε και το έτοιμο τραχανά και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει.
Αδειάζουμε σε φόρμες και αφήνουμε να κρυώσουν. Σερβίρουμε με λιωμένη σοκολάτα ή αναποδογυρίζουμε σε πιάτο .
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Lilqna Petrova
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More