Μπορεί απέξω να μοιάζουν ίδια, αλλά από μέσα το κίτρινο καρπούζι έχει άλλο χρώμα που μας φαίνεται λίγο παράξενο. Ωστόσο, η γεύση είναι ίδια και είναι εξίσου ζουμερό.
Δοκιμάστε να το φάτε σε αυτή τη δροσερή σαλάτα, που συνδυάζει τη φρεσκάδα του καρπουζιού με τα αρωματικά πιπέρια.
Υλικά:
1 φέτα καρπούζι κίτρινο
1 μερίδα φέτα
5-6 φυλλαράκια δυόσμου
2-3 κόκκους πιπέρι ροζ
2-3 κόκκους πιπέρι πράσινο Μαδαγασκάρης
Για την σως:
1 κουτ. γλ. χυμό λάϊμ
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε μπολ, ανακατεύουμε τα υλικά της σως και την βάζουμε στο ψυγείο.
Καθαρίζουμε, φιλετάρουμε, κόβουμε το καρπούζι, και το βάζουμε σε πιάτο.
Προσθέτουμε το τυρί φέτα, κομμένο σε κύβους, τα πιπέρια, τα φύλλα δυόσμου, ραντίζουμε με την σως, και απολαμβάνουμε.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Matula Giasirani
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More