Απολαύστε τη μερέντα σαν γλυκό.
Υλικά
6 αυγά
250 γρ. ζάχαρη άχνη
150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κουταλιές της σούπας νερό
1 βανίλια
μερέντα και λίγα τριμμένα καρύδια για την γέμιση
Εκτέλεση
Χτυπάτε τα αυγά με την ζάχαρη στο μίξερ ώσπου να πάρει το μείγμα αρκετό όγκο.
Μετά ρίχνετε το νερό και το αλεύρι, ανακατεύετε καλά και ρίχνετε το μείγμα στο ταψί αφού πρώτα στρώστε την λαδόκολλα.
Ψήνετε 8 με 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.
Ξεφορμάρετε πάνω στην λαδόκολλα, απλώνετε την μερέντα και τυλίγετε το γλυκό σε ρόλο.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Katerina Kostanasiou-Tatsi