Ένα δροσερό φρουτένιο καλοκαιρινό γλυκό.

Υλικά
Ένα πεπόνι
Ένα ή δύο ζελέ κεράσι ή φράουλα
Σαντιγί
Εκτέλεση
Πλένουμε καλά το πεπόνι. Κόβουμε ένα κομμάτι από πάνω. Με κουτάλι αδειάζουμε τα σπόρια και λίγο σάρκα από τριγύρω για να έχουμε περισσότερο χώρο.
Φτιάχνουμε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες, βάζοντας μόνο λιγότερο νερό. Ρίχνουμε το ζελέ μέσα στο πεπόνι το αφήνουμε αρκετές ώρες να πήξει. Το κόβουμε κομμάτια και το διακοσμούμε με σαντιγί.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Νεκταρία Ρία Μαρίνη