Ζεστά κάστανα ψημένα στο αλάτι με κρασάκι συνοδεία για τα κρύα του χειμώνα.
Χαράζουμε τα κάστανα σε ένα μπολ με καυτό νερό τα αφήνουμε 5 λεπτά.
Σε ένα ταψί στρώνουμε χοντρό αλάτι και τα βάζουμε με σειρά.
Στην κουζίνα στους 200 βαθμούς περίπου 15 λεπτά και θα εκπλαγείτε που καθαρίζονται εύκολα άλλα και από την νοστιμιά τους.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Stavros Tsalampounis
20 Τροφές Με Πολύ Λίγες ή 0 Θερμίδες Για Υγιεινό Αδυνάτισμα και Καύση Λίπους!
Έτσι θα φτιάξεις σπιτικούς Ζωμούς λαχανικών για να τους έχεις στην κατάψυξη σου το χειμώνα – Συνταγή
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More
Για τους λάτρεις της πουτίγκας αυτό το επίπεδο με τραχανά είναι ανεκτίμητο!! Πουτίγκα με Τραχανά… Read More
Αφράτα σπιτικά ινδοκάρυδα σαν αγοραστά. Ινδοκάρυδα Υλικά 1/2 κιλό ινδική καρύδα1/2 κιλό ζάχαρη αχνή5 αυγάΓλυκό… Read More