Οι ζωμοί λαχανικών χωρίς αμφιβολία νοστιμεύουν το φαγητό και είναι κάτι που σχεδόν όλες οι νοικυρές έχουν στα ντουλάπια τους. Μπορούμε λοιπόν να φτιάξουμε σπιτικούς ζωμούς λαχανικών χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα, με ολόφρεσκα λαχανικά και να τους αποθηκεύσουμε για χρήση.
Τα βράζουμε με ένα ποτηρι νερό μέχρι να να μαλακώσουν και μετά τα αλλέθουμε με το μπλέντερ. Μόλις κρυώσει το μίγμα τοποθετούμε σε μεριδούλες σως ή σε μικρά μπολάκια και βάζουμε στην καταψυξη.
Η συνταγή από Ιουλία Κοντού
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More