Τηγανητές μπάμιες, γρήγορες και vegetarian με τραγανή γεύση.
1 κιλό μπάμιες φρέσκιες ή κατεψυγμένες ( θα τις αφήσετε να ξεπαγώσουν)
1/2 κιλό αλεύρι
1 κ.σ. πάπρικα
1 κ.σ. κάρυ
1 κ.γλ. αλάτι
Λάδι για τηγάνισμα.
Πολύ απλά ανακατεύετε με το αλεύρι όλα τα μπαχαρικά. Περνάτε τις μπάμιες μέσα από το μείγμα, τις τινάζετε μία μία και τις βάζετε στο καυτό λάδι στο τηγάνι. Τις τηγανίζετε για 4 λεπτά περίπου.
Σερβίρετε με μπόλικο αλάτι.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Christin Kokinaku
Συνταγή με Φρέσκο Μπακαλιάρο και Λαχανικά στο Φούρνο
Έτσι θα φτιάξεις σπιτικούς Ζωμούς λαχανικών για να τους έχεις στην κατάψυξη σου το χειμώνα – Συνταγή
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More