Μια διαφορετική συνταγή για σπαράγγια.
Έχουμε πλύνει καλά τα σπαράγγια και τα νεροβράζουμε.
Έπειτα τα στραγγίζουμε, βάζουμε σε ένα τηγάνι λαδί και μόλις κάψει ρίχνουμε τα σπαράγγια μαζί με λίγο αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε, χτυπάμε 6 αυγά, βάζουμε αλάτι και πιπέρι και το ρίχνουμε στα σπαράγγια.
Τηγανίζουμε μόλις γίνει από τη μια μεριά γυρίζουμε και από την άλλη.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Μύστα Καπετάνου
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More