Μια διαφορετική συνταγή για σπαράγγια.
Έχουμε πλύνει καλά τα σπαράγγια και τα νεροβράζουμε.
Έπειτα τα στραγγίζουμε, βάζουμε σε ένα τηγάνι λαδί και μόλις κάψει ρίχνουμε τα σπαράγγια μαζί με λίγο αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε, χτυπάμε 6 αυγά, βάζουμε αλάτι και πιπέρι και το ρίχνουμε στα σπαράγγια.
Τηγανίζουμε μόλις γίνει από τη μια μεριά γυρίζουμε και από την άλλη.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Μύστα Καπετάνου