Μια εύκολη συνταγή για τυροκροκέτες όχι μόνο για τηγάνι αλλά και για φούρνο.
400 γρ. μπέικον
500 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
300 γρ. τυρί γραβιέρα τριμμένη
3 αβγά
Μισό φλυτζάνι αλεύρι τύπου φαρίνα
3 κουταλιές τής σούπας φρυγανιά
Μισό φλυτζάνι γάλα
Μοσχοκάρυδο
Πιπέρι
2 κουταλιές τής σούπας ελαιόλαδο
Σε μια λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά μαζί ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο για μισή ώρα. Στην συνέχεια πλάθουμε τής κροκέτες σε μπαλάκια και τοποθετούμε σε ταψί πάνω σε αντικολλητικ’ο χαρτί. Ψήνουμε στον αέρα για περίπου 20 λεπτά.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και τον Διαχειριστή Γιώργος Μιχάλης Χριστιανός
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More
Για τους λάτρεις της πουτίγκας αυτό το επίπεδο με τραχανά είναι ανεκτίμητο!! Πουτίγκα με Τραχανά… Read More
Αφράτα σπιτικά ινδοκάρυδα σαν αγοραστά. Ινδοκάρυδα Υλικά 1/2 κιλό ινδική καρύδα1/2 κιλό ζάχαρη αχνή5 αυγάΓλυκό… Read More