Ομελέτα με γεύση πίτσας που θα λατρέψει όλη η οικογένεια.
Χτυπάω με σύρμα 6 αβγά μεγάλα και προσθέτω ψιλοκομμένα ζαμπόν, μανιτάρια, πιπεριές, ντομάτα, τριμμένη φέτα και γκούντα,1/2 φακ μπεικιν, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Ρίχνω το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί (22 εκ.) κι από πάνω άλλη μία χούφτα γκούντα τριμμένο και ψήνω στο φούρνο στους 175 β για 10-15 λ.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Astir Van Miren
Μην χάσετε
Κοκκινιστό Μοσχάρι με Μελιτζάνες και Φέτα σε Πήλινο
Παραδοσιακή Φασολάδα με Λόπια Ρόδου