Αφράτα μαμαδίστικα κεφτεδάκια με δυόσμο και ούζο που δίνει λεπτή αλλά αισθητή γεύση.
500 γρ. κιμά ανάμικτο
1 μεγάλο τριμμένο κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένες
1 ντομάτα ώριμη τριμμένη
Μπόλικο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι , πιπέρι μαύρο , πάπρικα γλυκιά, ρίγανη , δυόσμο , μπαχάρι τριμμένο
1 κ.σ. ξύδι
1 αυγό
4 κουταλιές σ. ελαιόλαδο
1 σφηνάκι ούζο
4-5 κουταλιές νιφάδες βρώμης
Ελαιόλαδο για το τηγάνι
Πολύ καλό ζύμωμα υλικών, σχεδόν δέκα λεπτά , μέχρι να ασπρίζει λίγο ο κιμάς.
Αφήνουμε στο ψυγείο για καμία ωρίτσα και μετά αλευρώνουμε ελαφρά και τηγανίζουμε σε πολύ ζεστό ελαιόλαδο.
Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανιτές και σαλάτα.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Sunday Lous
Κεφτεδάκια με Πατάτα και Τόνο: Μοναδικά και θα τα λατρέψετε
Συνταγή για Ρεβυθοκεφτέδες ή αλλιώς Φαλάφελ!
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More
Για τους λάτρεις της πουτίγκας αυτό το επίπεδο με τραχανά είναι ανεκτίμητο!! Πουτίγκα με Τραχανά… Read More
Αφράτα σπιτικά ινδοκάρυδα σαν αγοραστά. Ινδοκάρυδα Υλικά 1/2 κιλό ινδική καρύδα1/2 κιλό ζάχαρη αχνή5 αυγάΓλυκό… Read More