Πεντανόστιμα κεφτεδάκια με πατάτα και τόνο.
500 γρ. πατάτες βρασμένες
2 κουτιά τόνο στραγγισμένα (160 γρ. έκαστο)
1 κρεμμύδι ξερό
1 αυγό
80 γρ. φρυγανιά
3 κ.σ. τυρί παρμεζάνα η κεφαλογραβιέρα
Αλάτι, πιπέρι, μαϊντανός
Φρυγανιά για επικάλυψη έξτρα
Βράζουμε τις πατάτες, τις σουρώνουμε και τις λιώνουμε με το πιρούνι
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το προσθέτουμε στις πατάτες, τον τόνο που έχουμε στραγγίσει τα 80 γρ. φρυγανιά, λίγο αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό, το αυγό και το τυρί. Πλάθουμε να ανακατεύουν.
Λαδώνουμε τα χέρια μας και πλάθουμε κεφτεδάκια. Τα κυλάμε σε φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε χαμηλή φωτιά.
Βγαίνουν 25 τεμάχια και είναι πολύ νόστιμα. Γίνονται και στο φούρνο μπιφτεκάκια αλείφοντας τα με λίγο λάδι πάνω από τη φρυγανιά.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Βικη Αναματερου
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More