Πραγματικά αυτή η συνταγή για τυρόπιτα δεν πρέπει να λείπει από το βιβλίο με τις συνταγές σας. Η μέθοδος που θα δείτε παρακάτω είναι λίγο διαφορετική από τα συνηθισμένα αλλά πιστέψτε με θα την λατρέψετε. Είναι η μέθοδος του Πάνου Παπαδάκη από το Live Kitchen. Εκτός από τα κομμένα φύλλα κρούστας που εμπεριέχονται μέσα στην γέμιση, χρησιμοποιείται και αναψυκτικό σόδα που κάνει πολύ τραγανό το φύλλο, ακόμα και την επόμενη μέρα.
Για το ράντισμα
Για το πασπάλισμα
Ταψί 35χ42 εκ.
H τυρόπιτα με αλλιώτικη τεχνική είναι έτοιμη να την απολαύσουμε εμείς και οι αγαπημένοι μας όλες τις ώρες της μέρας.
Καλή σας επιτυχία
Δείτε το βίντεο εδώ :
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More