Είναι δροσιστικό και ελαφρύ γλυκό. Την κρέμα, μπορείτε να την χρησιμοποιείτε και σε άλλα γλυκά ή σε ατομικά μπολ/ποτήρια με φρέσκα φρούτα ή τριμμένο μπισκότο/κέικ/σφολιάτα.
Δείτε ακόμα: Τάρτα κανέλας με πορτοκάλι!
1. Θρυμματίζουμε τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με το βούτυρο.
2. Με το χερί απλώνουμε το μπισκότο στην βάση και πιέζουμε να είναι ομοιόμορφο.
3. Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το ζαχαρούχο και το λεμόνι. Αν την θέλετε πιο αφράτη, χτυπήστε με μίξερ
4. Ρίχνουμε την κρέμα πάνω στο μπισκότο και απλώνουμε ομοιόμορφα. ΠΡΟΣΟΧΗ μπορεί να μη χρειαστεί όλη η κρέμα!
5. Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο το λιγότερο 5 ώρες για να παγώσει η κρέμα και να κοπεί εύκολα.
6. Διακοσμούμε με γλυκό κουταλιού ή μαρμελάδα ή τρούφα ή φρέσκα φρούτα.
Το γλυκό μπορέι να αποθηκευτεί και στην κατάψυξη σαν τούρτα παγωτό!
Tip: Την κρέμα που θα περισσέψει μπορείτε να την βάλετε σε ατομικά μπολ η ποτήρια με τριμμένο μπισκότο ή βάλτε την σε ένα τάπερ στην κατάψηξη σαν παγωτό.
via dolmadaki
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More