Ένα γλυκό της τελευταίας στιγμής που αρέσει σε όλους! Banoffee! Αξίζει να το δοκιμάσετε!
Δείτε ακόμα: Πανακότα με φέτα, αποξηραμένα σύκα και κρέμα βαλσαμικού!
Σε 1 μπολ ανακατεύουμε τα τριμμένα μπισκότα με το λιωμένο βούτυρο που θα είναι η βάση του γλυκού.
Σε 1 μπολ ανακατεύουμε το καραμελωμένο ζαχαρούχο και το αλάτι και το βάζουμε σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής.
Κόβουμε 1 ώριμη μπανάνα σε ροδέλες και χύνουμε από πάνω χυμό λεμονιού.
Σε 5 κουπάκια βάζουμε τη βάση μπισκότου, το καραμελωμένο ζαχαρούχο, τις μπανάνες, τη φυτική σαντιγί και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία άλλη μία φορά.
Στολίζουμε με τριμμένο μπισκότο, καραμελωμένο ζαχαρούχο και τριμμένη σοκολάτα.
Καλή απόλαυση!!!!
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More
Για τους λάτρεις της πουτίγκας αυτό το επίπεδο με τραχανά είναι ανεκτίμητο!! Πουτίγκα με Τραχανά… Read More
Αφράτα σπιτικά ινδοκάρυδα σαν αγοραστά. Ινδοκάρυδα Υλικά 1/2 κιλό ινδική καρύδα1/2 κιλό ζάχαρη αχνή5 αυγάΓλυκό… Read More