Πεντανόστιμο μιλφέιγ με φράουλες που είναι η εποχή τους.
3 πακέτα σφολιτίνια
200ml γάλα (για τα σφολιτινία)
600ml γάλα (για την κρέμα)
1 φάκελο κρέμα ζαχαροπ/κής
400 γραμμ. φράουλες
ζάχαρη άχνη (πασπάλισμα)
Βουτάω τα σφολιτίνια σε γάλα και στρώνω σε πυρέξ. Χτυπάω το φάκελο με το γάλα, στρώνω
τη μισή κρέμα πάνω τους, βάζω τις φράουλες σε φέτες (κρατάω μερικές για το στόλισμα).
Ξανά σφολιτίνια, υπόλοιπη κρέμα και τριμμένα σφολιτίνια. Μετά (εάν θέλετε) πασπαλίζετε με άχνη.
Τέλος, γαρνίρουμε με κομμάτια φράουλας.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Εύα Βλάχου
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More