Χριστουγεννιάτικα γλυκά κουκουνάρια που τρώγονται και ως τρουφάκια.
1 πακέτο πτι μπερ περασμένο στο μπλέντερ
200 γρ. βούτυρο
4 κ.σ. μερέντα
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 30′. Τα βγάζουμε και πλάθουμε σε μπαλάκια και δίνουμε το σχήμα κώνου ή αχλαδιού και γεμίζουμε τα κενά με κορν φλεικς τύπου αχιβάδες.
Αν τα θέλω μόνο για τρουφάκια τα περνάω από τρούφα ή καρύδα κλπ..
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Αναστασία Κιτσαντά
Συνταγή για λαχταριστά σπιτικά Φοινίκια
Το Εύκολο Γεμιστό Τσουρέκι που έχει ρίξει το Internet
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More