Εύκολα, γρήγορα, νόστιμα και τραγανά κιμαδοπιτάκια για ορεκτικό ή και για σνακ.

Υλικά
Για το φύλλο
3 κούπες αλεύρι
1 αυγό
3 κουταλιές βούτυρο
λίγο αλάτι
Για την γέμιση
μισό κιλό κιμά
2 κρεμμύδια
1 πιπεριά κόκκινη
1 κούπα κεφαλοτύρι
αλάτι
πιπέρι
λίγη κανέλα
μαϊντανό
Εκτέλεση
Σε τηγάνι ρίχνω λίγο λάδι, τον κιμά και όλα τα υλικά της γέμισης και τα σοτάρω ελαφρώς.
Ανοίγουμε τα φύλλα, βάζουμε 1 κουταλιά γέμιση και διπλώνουμε σε τριγωνάκια.
Τα ψήνουμε ωσότου ροδίσουν.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Georgia Kaloudis
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
Μίνι Πιτάκια με Σουσάμι: Ιδανικό Σνακ για το Σχολείο. Οικονομικά και πολύ υγιεινά
Ικαριώτικα Τυροπιτάκια με Ανθότυρο και Φέτα
Αφράτα Τυροπιτάκια με Κατσικίσιο τυρί – Ο ιδανικός μεζές