Αλλιώτικα παϊδάκια χοιρινά με σάλτσα σόγιας και μέλι που ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας. Γιατί να μένετε στα συνηθισμένα;
1 κιλό πατάτες καθαρισμένες κ βρασμένες
1 κιλό παϊδάκια χοιρινά
3 κουταλιές σούπας λάδι
4 κουταλιές σούπας μέλι
1κουταλια του γλυκού αλάτι
1 κουταλιά σούπας ντοματοπολτέ
1 κουταλιά σούπας σάλτσα σόγια
Χυμό από 1/2 πορτοκάλι
Κόβετε τις πατάτες στα τέσσερα κ τις βάζετε σε ένα ταψάκι, της αλείφετε με λάδι, αλάτι θυμάρι κ ρίγανη.
Ψήστε για 40 λεπτά στο γκριλ του φούρνου μέχρι να ροδίσουν κ να γίνουν τραγάνες.
Βάλτε τα παϊδάκια σε ένα ταψάκι.
Ανακατέψτε τα παραπάνω υλικά και περιχύνετε τα παϊδάκια.
Ψήνετε τα παϊδάκια για 30 λεπτά γυρίζοντας 1 με 2 φορές και αλείφοντας με την σάλτσα τους.
Σερβίρετε με τις πατάτες κ με μια δροσερή σαλάτα.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Gogo Samiou
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More
Για τους λάτρεις της πουτίγκας αυτό το επίπεδο με τραχανά είναι ανεκτίμητο!! Πουτίγκα με Τραχανά… Read More
Αφράτα σπιτικά ινδοκάρυδα σαν αγοραστά. Ινδοκάρυδα Υλικά 1/2 κιλό ινδική καρύδα1/2 κιλό ζάχαρη αχνή5 αυγάΓλυκό… Read More