Ομελέτα με γεύση πίτσας που θα λατρέψει όλη η οικογένεια.
Χτυπάω με σύρμα 6 αβγά μεγάλα και προσθέτω ψιλοκομμένα ζαμπόν, μανιτάρια, πιπεριές, ντομάτα, τριμμένη φέτα και γκούντα,1/2 φακ μπεικιν, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Ρίχνω το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί (22 εκ.) κι από πάνω άλλη μία χούφτα γκούντα τριμμένο και ψήνω στο φούρνο στους 175 β για 10-15 λ.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Astir Van Miren
Κοκκινιστό Μοσχάρι με Μελιτζάνες και Φέτα σε Πήλινο
Παραδοσιακή Φασολάδα με Λόπια Ρόδου
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More