Ένα φαγητό με αξία διότι εκτός από νόστιμο είναι και θρεπτικό.
1 μεγάλο λάχανο
Μισό κιλό κιμά μοσχάρι
Μισό φλυτζάνι ρύζι γλασέ
Άνιθο
Μαϊντανό
Καρότο
Κρεμμύδι ξερό
Κόβουμε το κοτσάνι από το λάχανο κυκλικά και λίγο βαθιά και βράζουμε στην κατσαρόλα μέχρι να μαλακώνουν τα φύλλα του.
Σε ένα ταψάκι ξεφλουδίζουμε και βγάζουμε με μαχαίρι το νεύρο στο κέντρο.
Ετοιμάζουμε την γέμιση κιμά κρεμμύδι, καρότο, μυρωδικά, ρύζι και λίγο λαδάκι και γεμίζουμε.
Βάζουμε στην κατσαρόλα και από πάνω ένα πιάτο να τα πιέζει για να μην ανοίξουν και γεμίζουμε με νερό μέχρι το πιάτο.
Βράζουμε για μια ωρίτσα σε σιγανή φωτιά.
Έπειτα είτε κάνουμε αυγολέμονο είτε τσιγαρίζουμε λίγο βούτυρο με αλεύρι και ρίχνουμε ζουμί από την κατσαρόλα έως να πήξει η σάλτσα αλάτι λεμόνι και σερβίρουμε
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Iro Flemetaki
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More