Φρέσκο λαβράκι αλά σπετσιώτα.
Για 2 πιάτα 1 μεγάλο λαβράκι κομμένο στην μέση
1 κρεμμύδι σε φέτες
μισό πράσο
μισή πιπεριά Φλωρίνης
1 καρότο
λίγο μαϊντανό όλα κομματάκια
1 μπουνίτσα λάχανο
8 μικρά ντοματίνια
ξύσμα από μισό λεμόνι και μισό πορτοκάλι καθώς και λίγες φέτες μέσα στο φαγητό
αλάτι
τζίντζερ σε σκόνη
κουρκουμάς
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Όλα τα υλικά τα στρώνω σε ένα τηγάνι ή μια ρηχή κατσαρόλα. Βάζω στο μάτι και μόλις κοχλάσει χαμηλώνω τη θερμοκρασία από το 9 στο 2 και αφήνω να γίνει το φαγητό για περίπου 30 λεπτά.
Ενδιάμεσα απλά αναποδογυρίζω τα κομμάτια ψαριού μια φορά προσεκτικά με σπάτουλα για να μην διαλυθεί και 1 σκελίδα σκόρδο μέσα στο φαγητό καθώς ρίγανη και θυμάρι.
Μπορείτε να το σερβίρετε με πιλάφι.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Metaxia Kokkinou
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More