Μια εύκολη συνταγή για κρεμμυδοκεφτέδες που είναι ο καλύτερος μεζές για το ουζάκι.
1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
2 αυγά
Λίγο άνηθο ξερό ή και φρέσκο
Αλάτι και πιπέρι
Μισό πακέτο αλεύρι
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια, τα αλατίζουμε και τα ζουλάμε για να μαραθούν.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Αν είναι πολύ ξερό το μίγμα προσθέτουμε λίγο νερό.
Παίρνουμε κουταλιές από το μίγμα και τους τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Τους τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί πριν το σερβίρισμα.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Kostas ilias
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More
Για τους λάτρεις της πουτίγκας αυτό το επίπεδο με τραχανά είναι ανεκτίμητο!! Πουτίγκα με Τραχανά… Read More
Αφράτα σπιτικά ινδοκάρυδα σαν αγοραστά. Ινδοκάρυδα Υλικά 1/2 κιλό ινδική καρύδα1/2 κιλό ζάχαρη αχνή5 αυγάΓλυκό… Read More