Ζουμερό και μαλακό μαριναρισμένο φιλέτο κοτόπουλο που απλά λιώνει στο στόμα.
4 φιλέτα κοτόπουλου
2- 3 σκελίδες σκόρδα στην πρέσα
2 κ. σ. ρίγανη
2 κ. σ. πάπρικα γλυκιά
Χυμό από 1 λεμόνι
6 κ. σ. ελαιόλαδο
Ανθό αλατιού
Πιπέρι
Τρυπάμε το κοτόπουλο σε διαφορά σημεία με πιρούνι, το βάζουμε σε σκεύος ευρύχωρο, ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε μπολ, περιχύνουμε το κοτόπουλο, το σκεπάζουμε με μεμβράνη φαγητού, το αφήνουμε μέσα στην μαρινάδα 2 ώρες, έως 1 βράδυ, ιδανικά.
Τη άλλη μέρα, το ψήνουμε σε αντικολλητικό σκεύος, αλειμμένο με λάδι, σε μέτρια, προς χαμηλή φωτιά, και από τις δύο πλευρές.
Συνοδεύουμε με σαλάτα εποχής.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Matula Giasirani
Μπουτάκια Κοτόπουλου σε Σάλτσα Μπύρας
Κοτόπουλο Με Ντοματίνια Και Βασιλικό
Κοτόπουλο Ψητό στη Γάστρα με Κρασί
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More