Κοτόπουλο και μπύρα σε μια συνταγή.
700 γρ. μπουτάκια κοτόπουλο ξεκοκαλισμένα και φιλεταρισμένα – 4 μπούτια
2 σκελίδες σκόρδο
330 γρ. μπύρα άνευ – 1 κουτάκι
50 γρ. ελαιόλαδο – ¼ του φλυτζανιού
Ανθό αλατιού
Πιπέρι μαύρο
Αλατοπιπερώνoυμε τα μπουτάκια, και σε ανοιχτό αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια προς χαμηλή θερμοκρασία, τα σοτάρουμε με το ελαιόλαδο, και από τις δυο πλευρές, μέχρι να ροδίσουν.
Όταν αλλάξουμε πλευρά στα μπουτάκια, θυμόμαστε να προσθέσουμε τα σκόρδα ολόκληρα.
Μόλις πάρουν χρωματάκι, σβήνουμε με την μπύρα σταδιακά, σκεπάζουμε το σκεύος, και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 35’ με 45’.
Συνοδεύουμε με πατάτες αερόψητες ή τηγανιτές, πολύ ταιριάζει και το πιλάφι.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Matula Giasirani
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More