Έρχεται η Καθαρά Δευτέρα και σίγουρα τα τηγανιτά καλαμαράκια και γενικότερα τα μαλάκια έχουν την τιμητική τους.
Για την συνταγή για τα καλαμαράκια τηγανιτά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καταψυγμένα ή φρέσκα καλαμαράκια.
Το μυστικό βρίσκεται στην μαγειρική σόδα και το λεμόνι που θα μπουν πάνω στα καλαμαράκια για να τα μαλακώσουν αλλά και για να τα κάνουν τραγανά. Επιπλέον το τηγάνισμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.
Τα τηγανητά καλαμαράκια θέλουν καυτό λάδι, να μπαίνουν λίγα λίγα και όχι πολύ ώρα ψήσιμο.
Κόβουμε τα καλαμάρια
Ρίχνουμε ένα κουταλακι σππδα μαγειρική… Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More
Για τους λάτρεις της πουτίγκας αυτό το επίπεδο με τραχανά είναι ανεκτίμητο!! Πουτίγκα με Τραχανά… Read More
Αφράτα σπιτικά ινδοκάρυδα σαν αγοραστά. Ινδοκάρυδα Υλικά 1/2 κιλό ινδική καρύδα1/2 κιλό ζάχαρη αχνή5 αυγάΓλυκό… Read More