Ένα κέρασμα ιδανικό για τις περιόδους νηστείας και κατάλληλο για τους VEGAN. Οι χουρμάδες είναι υπέρ-τροφή και η καθημερινή κατανάλωση 2-3 τεμαχίων συμβάλλει στην καλύτερη υγεία του πεπτικού συστήματος και στη μείωση της υπέρτασης.
Χουρμάδες (20 μικροί-10 βασιλικοί)
300γρ. κουβερτούρα
200γρ. φυστικοβούτυρο
ξηροί καρποί της αρεσκείας σας
Πρώτα απ’ όλα χοντρό-κόβω τους ξηρούς καρπούς, στη συνέχεια λιώνω την κουβερτούρα σε μπεν-μαρί, εσείς αν θέλετε μπορείτε να τη λιώσετε και στο φούρνο μικροκυμάτων.
Χαράζω τους χουρμάδες από τη μία πλευρά, βγάζω τα κουκούτσια και τους γεμίζω με φυστικοβούτυρο.
Τέλος τους τσιμπάω με μία οδοντογλυφίδα, τους βουτάω μέσα στην κουβερτούρα, τους βάζω πάνω σε αντικολλητικό χαρτί και τους πασπαλίζω με ψίχα από ξηρούς καρπούς.
Μια συνταγή από την ομάδα Μαγειρεύουμε με την Λίτσα. και το μέλος Maria Mavrovouniotou
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More