Απολαύστε τη μερέντα σαν γλυκό.
Υλικά
6 αυγά
250 γρ. ζάχαρη άχνη
150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
2 κουταλιές της σούπας νερό
1 βανίλια
μερέντα και λίγα τριμμένα καρύδια για την γέμιση
Εκτέλεση
Χτυπάτε τα αυγά με την ζάχαρη στο μίξερ ώσπου να πάρει το μείγμα αρκετό όγκο.
Μετά ρίχνετε το νερό και το αλεύρι, ανακατεύετε καλά και ρίχνετε το μείγμα στο ταψί αφού πρώτα στρώστε την λαδόκολλα.
Ψήνετε 8 με 10 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς.
Ξεφορμάρετε πάνω στην λαδόκολλα, απλώνετε την μερέντα και τυλίγετε το γλυκό σε ρόλο.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Katerina Kostanasiou-Tatsi
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More