Ένα ντιπ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού. Σε μακαρονάδα, σάντουιτς, με κριτσίνια κλπ.
1 ματσάκι φρέσκο βασιλικό
1 φλιτζάνι κουκουνάρια
Μισή σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζάνι φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
2 κουταλιές παρθένο ελαιόλαδο
Μία πρέζα αλάτι
Πιπέρι
Χυμό από μισό λεμόνι
Σε ένα γουδί βάζουμε το σκόρδο με το αλάτι και χτυπάμε μέχρι να λιώσει. Προσθέτουμε το βασιλικό. Χτυπάμε για να βγάλει τα αρώματα του. Μεταφέρουμε σε ένα μπλέντερ. Προσθέτουμε τα κουκουνάρια και την παρμεζάνα. Χτυπάμε να ομοιογενοποηθει το μίγμα. Ρίχνουμε λίγο λίγο το ελαιόλαδο. Στο τέλος ρίχνουμε το πιπέρι και το χυμό λεμονιού
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Emma Rapaj
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More