Μουσταλευριά

Ένα υπέροχο εποχιακό επιδόρπιο με μούστο.

Μουσταλευριά

Σ ένα μπολ ανακατεύουμε 2 φλ. μούστο, 4 φλ νερό και 1 φλ. ζάχαρη. Προσθέτουμε 1/2 φλ. αλεύρι και 1/2 φλ νισεστέ ανακατεύοντας όλα μαζί.
Το περνάμε από σουρωτήρι για να μην μείνουν κόμποι και το βάζουμε να βράσει για 10-15 λεπτά ώστε να χυλώσει.
Ρίχνουμε την μουσταλευριά σε μια φόρμα, που είχαμε σκορπίσει πιο μπροστά σουσάμι, την αφήνουμε λίγο να κρυώσει και την πασπαλίζουμε με σουσάμι, καρύδια και κανέλα.
Αφού κρυώσει καλά, την βάζουμε στο ψυγείο για 5-6 ώρες, την κόβουμε και απολαμβάνουμε.

Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Kalli Greatheart

Και μην ξεχάσεις! ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ στην ομάδα μας στο FACEBOOK για να δεις ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ή για να βρεις τις καλύτερες συνταγες και ιδέες!!
Jimmy Taylor

Recent Posts

Αφράτα πασχαλινά κουλουράκια με την συνταγή της γιαγιάς χωρίς αμμωνία

Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More

30 Απριλίου, 2024

Νηστίσιμα μπιφτέκια ρεβυθιών στο φούρνο χωρίς λάδι, υγιεινά με λίγες θερμίδες

Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More

30 Απριλίου, 2024

Κουλουράκια Κανέλας

Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More

23 Μαρτίου, 2024