Ζεστά κάστανα ψημένα στο αλάτι με κρασάκι συνοδεία για τα κρύα του χειμώνα.
Χαράζουμε τα κάστανα σε ένα μπολ με καυτό νερό τα αφήνουμε 5 λεπτά.
Σε ένα ταψί στρώνουμε χοντρό αλάτι και τα βάζουμε με σειρά.
Στην κουζίνα στους 200 βαθμούς περίπου 15 λεπτά και θα εκπλαγείτε που καθαρίζονται εύκολα άλλα και από την νοστιμιά τους.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Stavros Tsalampounis
20 Τροφές Με Πολύ Λίγες ή 0 Θερμίδες Για Υγιεινό Αδυνάτισμα και Καύση Λίπους!
Έτσι θα φτιάξεις σπιτικούς Ζωμούς λαχανικών για να τους έχεις στην κατάψυξη σου το χειμώνα – Συνταγή
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More