Μια vegan συνταγή με αραβική πίτα, σπιτικά φαλάφελ και σως ταχίνι, πολύ νόστιμη και έτοιμη σε λιγότερο από 20 λεπτά!!!
500 γρ. ρεβίθια
5 κρεμμυδάκια φρέσκα
μισό μάτσο μαϊντανό
3 κ.γ. κίμινο σκόνη
3 κ.γ. κόλιανδρο σκόνη
1 κ.γ. τζίντζερ σκόνη
λίγη κανέλα
λίγο μοσχοκάρυδο
λίγο σκόρδο
αλάτι, πιπέρι, σουσάμι, λάδι
1 κ.γ. μπέικιν παουντερ
4 κ.σ. αλεύρι
Μουλιάζουμε τα ρεβίθια από το βράδυ, τα σουρώνουμε και τα χτυπάμε στο μπλέντερ να γίνουν ψίχουλα.
Τα βάζουμε σε λεκάνη, κόβουμε τα κρεμμύδια και τον μαϊντανό, προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί, τα πλάθουμε, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε.
4 κ.σ. ταχίνι
1 κ.γ. μέλι
Χυμό και ξύσμα λεμονιού
αλάτι πιπέρι σκόρδο ανάλογα τις γεύσεις μας
Τα ανακατεύουμε όλα σε ένα μπολάκι.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Βικη Αναματερου
Σοκολατένιο Vegan Κέρασμα με Χουρμάδες
Είστε Vegan; Θα λατρέψετε αυτό το στιφάδο με κάστανα και μανιτάρια
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More