Συνταγή με χοιρινό, λάχανο και πράσο.
1 1/2 κιλό χοιρινή σπάλα σε μερίδες
2 ποτήρια νερό
1/2 λάχανο κομμένο σε κομμάτια
1 μεγάλο πράσο
1/2 κούπα τριμμένο κρεμμύδι
3 κλωνάρια σέλινο
3 κλωνάρια άνηθο
Αλάτι και πιπέρι
1 κούπα λάδι
2 αυγά
Χυμό από δύο λεμόνια
Πλένουμε το λάχανο το πράσο πολύ καλά. Τα βάζουμε σε κατσαρόλα με νερό που βράζει για 5 λεπτά και τα στραγγίζουμε.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα επάνω σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος από όλες τις πλευρές. Σοτάρουμε ελαφρά και το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι με το νερό. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα μας ωσότου μαλακώσει το κρέας.
Προσθέτουμε τα λαχανικά και συνεχίζουμε το βράσιμο σε χαμηλή φωτιά ωσότου και μαλακώσει εντελώς το κρέας με το λάχανο.
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το χυμό λεμονιού. Ρίχνουμε μέσα μερικές κουταλιές από το ζωμό του φαγητού και αδειάζουμε το αυγολέμονο στην κατσαρόλα μας κουνώντας την να πάει παντού
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Marianthi Kalogiros
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More