Εύκολες τηγανόπιτες 10 λεπτά.
1 αυγό
1/2 κούπα γάλα
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 φακ. μπεικιν παουντερ
2 κ.γ. αλάτι
3 κούπες αλεύρι για όλες της χρήσεις ή/και φαρίνα
Χτυπάμε λίγο το αυγό.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Ανοίγουμε ένα φύλλο. Όχι πολύ λεπτό ούτε και πολύ χονδρό. Κόβουμε με κουπ-πατ και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι αραβοσιτέλαιο και σε βαθύ κατσαρολάκι.
Είναι πεντανόστιμες, κρατάνε μέχρι και τρεις μέρες σκεπασμένες μαλακές.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Gogo Samiou
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More