Εύκολες τηγανόπιτες 10 λεπτά.

Υλικά
1 αυγό
1/2 κούπα γάλα
1 κεσεδάκι γιαούρτι
1 φακ. μπεικιν παουντερ
2 κ.γ. αλάτι
3 κούπες αλεύρι για όλες της χρήσεις ή/και φαρίνα
Εκτέλεση
Χτυπάμε λίγο το αυγό.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Ανοίγουμε ένα φύλλο. Όχι πολύ λεπτό ούτε και πολύ χονδρό. Κόβουμε με κουπ-πατ και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι αραβοσιτέλαιο και σε βαθύ κατσαρολάκι.
Είναι πεντανόστιμες, κρατάνε μέχρι και τρεις μέρες σκεπασμένες μαλακές.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Gogo Samiou