Σπιτική πάστα ελιάς για τους λάτρεις των πικάντικων.
1 φλιτζάνι του τσαγιού ελιές καθαρισμένα από κουκούτσια
1 κ.σ. κολοκυθόσπορους
1 κ.σ. ηλιόσπορους
1 κ.σ. καρύδια
2 πιπεριές τσίλι
2 σκελίδες σκόρδο
3 αποξηραμένης ντομάτας σε λάδι
ελαιόλαδο
ρίγανη
μια κ.σ. ξύδι ή χυμό λεμονιού
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουμε μια πάστα όσο πήχη θέλουμε.
Μια συνταγή από την ομάδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.GR και το μέλος Lilqna Petrova
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More