Συνταγή για Σπετζοφάι: Ένα πεντανόστιμο πιάτο που μπορεί να σερβιριστεί και σαν κυριώς αλλά και σαν συνοδευτικό
Υλικά για το Σπετσοφάι :
Σε ένα τηγάνι βάζετε λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε τις πιπεριές, το σκόρδο και το λουκάνικο.
Όταν μαραθούν και μαλακώσουν οι πιπεριές σβήνετε με λίγο κρασάκι Προσθέτετε μία κουταλιά μέλι και ανακατεύετε. Προσθέστε λίγο αλάτι και πιπέρι ,τις σάλτσες, λίγο νεράκι και σιγοβράζετε για ένα τέταρτο ή μέχρι να δέσει ωραία η σάλτσα του. Καλή όρεξη!
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More