Μαμαδίστικη και νηστίσιμη συνταγή για σουπιές με σπανάκι, ιδανική για τη νηστεία και για χορτοφάγους!
Δείτε ακόμα: Συνταγή για κοτόπιτα με μανιτάρια!
Πλένω τις σουπιες αρκετά καλά και τις ρίχνω στη κατσαρόλα. Μόλις φύγουν τα υγρά ρίχνω το ελαιόλαδο και τα ξερά κρεμμύδια και τα γυρίζω μέχρι να γυαλίσουν. Στη συνέχεια προσθέτω το πελτέ το γυρίζω με μια ξύλινη κουτάλα καλά και σβήνω με το κρασί. Όταν εξατμιστεί το οινόπνευμα ρίχνω μέσα τις κομμένες σε κυβάκια ντομάτες το μάραθο κομμένο, τις ελιές, τα φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα, αλάτι, πιπέρι και το μαγειρεύω για 30′. Στη συνέχεια βάζω και το σπανάκι κομμένο και το συνεχίζω για 6′ έως 8′.
Καλή επιτυχία!!!
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Αναστασια Βλαχου
Το Πάσχα πρέπει να μυρίζει το σπίτι τσουρέκι και κουλουράκια πασχαλινά. Παρακάτω θα βρείτε την… Read More
Νόστιμα υγιεινά μπιφτέκια ρεβιθιών χωρίς λάδι με λίγες θερμίδες ιδανικά για όσους νηστεύουν ή είναι… Read More
Τραγανά και πεντανόστιμα κουλουράκια κανέλας για το πρωινό καφεδάκι. Κουλουράκια Κανέλας Υλικά 1 ποτήρι του… Read More